Sunday, April 14, 2013

Carey Mulligan for Vogue US May 2013: Cover spoiler!

Here is the Vogue US May 2013 cover, featuring Carey Mulligan wearing a green Oscar de la Renta dress from the F/W 2013 collection!


Thoughts?


Photo credit: checho2007@ebay.com

1 comment:

Anonymous said...

Не ми е омилена меѓу актерките, а и дефинитивно не очекував да ја видам во The Great Gatsby поради тоа што мислев дека нема да може да ја долови личноста и карактерот на девојка/жена која живеела во ’20те.
Како и да е, признавам, навистина и прилега овој изглед и очекувам многу од нејизната улога во The Great Gatsby, се надевам нема да го уништи ликот од книгата. :D